BYCLAIRE

In Zwolle op de handwerkbeurs heb ik By Claire ontmoet! Yeeeh en ze was omringt met haar leuke ontwerpen! Ik mocht ze op de foto zetten en natuurlijk heb ik dat gedaan. Ik werd er helemaal vrolijk van. Omdat ik natuurlijk niet alles zelf kan haken zet ik deze foto’s maar op mijn website.

En wist je dat By Claire de patronen van haar modelletjes op haar site heeft staan?

GRATIS HAAK PATRONEN van By Claire

De sparkle kun je combineren met de dunne katoen en de iets dikkere softfun, ook leuk.

En wist je dat ik het garen van By Claire mag verkopen? Kom gerust een kijkje nemen in mijn Atelier Ann 52!

Heel veel plezier!

BY CLAIRE INSPIRATIE

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

By Claire  1 –  €2,45    Cotton is een 100% gemerceriseerd katoengaren. Het garen is geschikt voor naald 2,5 – 3,0 mm. De bollen hebben een gewicht van 50 gram en bevatten ca. 125 meter garen.
Op dit moment is het garen verkrijgbaar in 56 schitterende kleuren. De kleuren variëren van zachte pasteltinten tot sprankelende en sprekende kleuren. De mogelijke combinaties zijn eindeloos!

By Claire 2– €3, 95 Soft Mix   €3, 95  is een heerlijk zacht garen, wat bestaat uit 50% katoen en 50% polyacryl. Het garen is geschikt voor naald 5,0 tot 7,0 mm. De bollen hebben een gewicht van 50 gram en bevatten ca. 66 meter garen.Op dit moment is het garen verkrijgbaar in 36 schitterende kleuren. De kleuren variëren van zachte pasteltinten tot sprankelende en sprekende kleuren. De mogelijke combinaties zijn eindeloos!

By Claire  3 –  € 4,25  Sparkle is een gebreide, katoenen draad waarin een mooi glittergaren is verwerkt. Het garen bestaat uit 75% katoen en 25% polyester en is geschikt voor naald 4,0 mm. De bollen hebben een gewicht van 50 gram en bevatten ca. 130 meter garen. Uniek aan dit garen is dat de kleur van de glitterdraad overeenkomt met de kleur van het garen! Daarnaast zijn de kleuren afgestemd op de beschikbare kleuren van de byClaire nr 1 Cotton en de byClaire nr 2 Soft Mix. De garens zijn uitstekend met elkaar te combineren!