Berichtje van mij

Even niet naar de markt…

en de hele winter was ik niet naar de markt door mijn gebroken arm. Een geluk bij een ongeluk, want ik had het druk genoeg met de verhuizing. De wolwinkel is nu ietsje kleiner, maar er komt meer ruimte.

Nu is het stil in Nederland en de rest van de wereld. Er woedt een virus rond en je bent erbij of niet. Iedereen heeft ermee te maken. Dit is een enorme tegenslag. Gelukkig is de mens veerkrachtig. Optimisme is gezond. Een tijd voor wereldwijde bezinning. Daar komen ook goede dingen uit voort. Veel sterkte allemaal en ik heb de kop d’r veur. Jullie ook? En kinderen…. ga alsjeblieft eens uitzoeken waar je echt wat meer van af wilt weten. Daar leer je namelijk SPELENDERWIJS zoveel van 🙂

Na een bewogen jaar waarin we een kijkje mochten nemen in het verre land China en erg geinspireerd raakten door de creativiteit van de Chineze mensen, wil ik ook mijn klanten hartelijk bedanken voor wat u mij allemaal hebt gegeven of laten zien aan inspiratie, gesprekken en uw creaties. In een volgend Blog zal ik wat mooie foto’s van projecten van U tonen.